Author : Texelion


Reply
Reply
 
Thread Tools Display Modes
iamxero's Avatar
Old (#1)
Hello everyone. I'm trying to teach myself zbrush using some books and tut vids and I've finally managed to create something a bit more creative than basemeshes and basic shapes. I could use some help though. I'm trying to combine subtools, and when I merge all of them, my model turns black. How do I fix this?

Here's the gallery: http://imgur.com/a/7nons

On a side note, viewing all of these posts have really inspired me to be a lot more creative! I had been in a rut for a good while, and stumbling upon this forum has really awakened something in me!
Offline , null, 5 Posts, Join Date Apr 2012,  
   Reply With Quote

Computron's Avatar
Old (#2)
Welcome to polycount. Are you using subtool master?

Yup, polycount is an endless cycle of inspirational work, and working inspiration.
Offline , dedicated polycounter, 1,838 Posts, Join Date May 2011, Location Minnesota, USA  
   Reply With Quote

iamxero's Avatar
Old (#3)
Hi Computron, yes I am using Subtool master. When I merge and delete, the results are the same as above.
Offline , null, 5 Posts, Join Date Apr 2012,  
   Reply With Quote

Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Powered by vBulletin® Version 3.8.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.

Copyright 1998-2014 Polycount