PDA

View Full Version : Marmoset UV Channels


xK1NGxOFxSKAx
09-05-2011, 10:54 PM
does mamroset support multiple uv channels.
i have a model with 2 uv channels, my normal is on the first uv channel and my diffuse is on the second.

is there anyway to get this to work?

hamzaaa
09-06-2011, 01:42 AM
Are you working with max or maya? I think you need to use FBX export to work with multiple UV channels in Marmoset

Xoliul
09-06-2011, 10:25 AM
My shader does support this.

xK1NGxOFxSKAx
09-06-2011, 10:25 AM
I'm working with max, and i already exported the fbx, but is there a way to tell marmoset to look in my 2nd uv channel for the diffuse?

ageless
05-24-2012, 09:58 PM
I am also facing the same problem currently, does anyone know the solution to this problem??

I too have an asset with multiple UV sets and i need to tell marmoset to look for the same for diffuse, spec and normal.

Thanks a lot.

DeadlyFreeze
05-25-2012, 12:03 AM
Marmoset uses UV channel 2 for AO (not really sure why), so everything else is channel 1. Can't be changed as far as I know.